Meseria de pompier, a eroilor care salveaza chiar si pisicile ramase in copaci, ocupa primul loc in preferintele femeilor in materie de profesii

Pompierii si doctorii sunt cei mai sexy barbati, potrivit unui sondaj realizat on line de site-ul britanic de matrimoniale "Forget Dinner", potrivit Gandul. Astfel, majoritatea participantelor la studiu s-au declarat impresionate de felul in care acestia stiutcum sa gestioneze situatia periculoasa.

Reprezentantele sexului frumos isi explica alegerea prin faptul ca practicantii acestei profesii sunt disponibili mereu sa ofere informatii, intelegatori si pregatiti in orice moment sa se confrunte cu situatii limita. Astfel ca, problemele casnice par pentru acestia floare la ureche.

Locul doi este ocupat de medici, iar clasamentul continua cu profesori, politisti si antrenorii de fitness. Femeile au ales aceste meserii motivand ca au nevoie de un barbat care sa le ofere protectie si sa fie mereu atenti la ceea ce se intampla cu ele.

Cititi mai multe in Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.