Meteorologii au atentionat ca intre 6 si 8 februarie vremea se va inrautati la inceput in Banat si Oltenia, apoi in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei.

Potrivit unui anunt al Administratiei Nationale de Meteorologie, in Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei vor avea loc intre 6 februarie, ora 12:00 si 8 februarie, ora 9:00 ninsori si intensificari ale vantului.

In aceste regiuni va ninge viscolit si vantul va atinge viteze de pana la 75-80 km/h, iar local ninsorile vor fi abundente, astfel ca stratul de zapada nou depus va fi consistent.

De asemenea, ninsori viscolite vor fi si in Carpatii Meridionali si de Curbura, unde rafalele de vant vor depasi 100 km/h.

In sud-estul teritoriului, in prima parte a intervalului, se vor semnala precipitatii si sub forma de lapovita sau ploaie, favorizand producerea de polei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.