[UPDATE] Judecatorii Tribunalului ConstanTa au amanat astazi decizia de arestare preventiva a lui Sergiu Bahaian, deoarece avocatul care l-a reprezentat pana acum pe acesta nu a fost prezent.

Avocatul Alexandru Pantea, care l-a reprezentat pe Sergiu Bahaian, nu a fost prezent astazi la Tribunalul Constanta, Bahaian refuzand sa fie reprezentat de un avocat din oficiu. Dupa-amiaza, instanta a desemnat un avocat din oficiu, insa acesta a cerut timp pentru a studia cazul.

Acuzatia de instigare la omor a fost formulata pentru uciderea lui Petrica Captalan si a lui Ionel Ulezu. Acestia au fost ucisi in anul 2008. Petrica Captalan a fost ingropat in curtea unuia dintre suspecti, deasupra gropii fiind a fost turnata o placa de beton. Ionel Ulezu a fost ucis in acelasi an, fiind ingropat de viu, dupa ce ar fi fost sedat. Dupa aceeasi metoda, deasupra gropii a fost turnata o placa de beton, pe care, ulterior, a fost construit un WC.

Bahaian nu si-a recunoscut vina, declaramd ca este vorba de o inscenare pusa la cale de un fost colaborator al sau, Valentin Seplac, potrivit NewsIn.

Potrivit avocatului lui Bahaian, Alexandru Pantea, in timpul audierilor, Bahaian a cerut sa fie supus testului cu detectorul de minciuni. De asemenea, el nu a fost de acord sa fie confruntat cu Valentin Slepac, motivand ca este epuizat fizic si psihic. Bahaian a cerut ca atat el, cat si Slepac, sa fie expertizati din punct de vedere psihiatric.

Tribunalul Constanta se va pronunta in acest caz in cursul zilei de astazi.

Bahaian mai are un mandat de arestare preventiva, pana pe 16 februarie, pentru infractiuni economice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.