Tarom introduce incepand cu 28 martie 2010 o noua ruta, care va face legatura intre Bucuresti si Riga, operatorul aerian urmand sa opereze patru zboruri directe pe saptamana.

Tarom va introduce cursele pe ruta Bucuresti - Riga in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica. Durata zborului este de doua ore si 15 minute.

"Programul de operare pe ruta Bucuresti – Riga – Bucuresti a fost gandit special atat pentru traficul point-to-point, cat si pentru pasagerii de conexiune, oferindu-le posibilitatea de a ajunge, via Bucuresti, in celelalte destinatii operate de Tarom. Deschiderea acestei noi rute se inscrie in strategia Tarom de extindere spre estul Europei, pentru a deveni complementari ariei de destinatii acoperite de companiile membre Sky Team, la care Tarom va adera in luna iunie, anul acesta. Din aceasta perspectiva, obiectivul nostru este acela de a transforma Capitala Romaniei intr-un hub, un centrul de legatura intre est si vest, ceea ce ne va aduce o crestere importanta a traficului", a declarat directorul de marketing si vanzari al Tarom, Gabriela Bordea, intr-un comunicat de presa.

In sezonul de iarna 2009/2010 compania Tarom opereaza catre 49 de destinatii in Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Anul trecut, compania a introdus operarea pe 11 noi destinatii: Amsterdam, Bari, Budapesta, Belgrad, Dubrovnik (sezonier perioada de vara), Lyon, Geneva, Salzburg (sezonier perioada de iarna), Strasbourg, Venetia si Zurich.

Tarom a avut in 2009 venituri de 1,11 mld. lei, mai mici cu 27% fata de cele programate prin buget la inceputul anului, compania estimand totodata piederi de circa 91 milioane lei, din cauza crizei economice globale, potrivit bilantului activitatii companiei pe anul 2009. Flota companiei Tarom este compusa din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus si ATR.

Compania nationala a lansat recent oferta speciala “LOvE-COST”: 199 euro (pret total cu toate taxele incluse) pentru doua persoane care calatoresc impreuna, dus-intors, pe zboruri directe intre Romania si Europa. Perioada minima de sedere este de doua zile iar cea maxima de doua saptamani, cu plecarea in intervalul 10 februarie – 10 martie 2010. Mai multe detalii despre oferta Tarom dedicata cuplurilor gasiti pe vacantalowcost.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.