Un tren de calatori privat care circula pe ruta Iasi - Ploiesti Sud - Brasov a fost incendiat marti seara de un barbat neidentificat, care a imprastiat o substanta inflamabila in interiorul unui vagon

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (IJSU) Vaslui, Marian Ababei, barbatul in varsta de aproximativ 35 de ani a imprastiat, pe mai multe scaune din tren, o substanta inflamabila aflata intr-o sticla de 1,5 litri, iar apoi i-a dat foc.

In vagonul incendiat se aflau trei femei, care au scapat nevatamate.

"O autospeciala a IJSU a ajuns imediat la fata locului, dar nu a mai fost nevoie de interventia acesteia deoarece focul fusese stins. Conductorul trenului a folosit un stingator, iar ulterior a fost folosit si un hidrant din gara. Focul a distrus sase scaune dintr-un vagon, precum si perdelele de la geamuri", a declarat Marian Ababei.

La coborarea din tren, barbatul a distrus, cu o ranga din fier, sase geamuri ale trenului.
Trenul Iasi - Brasov nu si-a mai continuat cursa, iar politistii au declansat o ancheta in acest caz, sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.