Doi agenti de paza de la un club din Iasi au fost impuscati, duminica dimineata, cu o arma neletala, de un cetatean israelian care, potrivit politistilor, le-a cerut acestora explicatii pentru ca nu ar fi permis accesul in club unei persoane pe care o cunoastea, transmite corespondentul NewsIn.

Politistii ieseni sustin ca cetateanul israelian, in varsta de 26 de ani, a folosit un pistol cu bile cu cauciuc si a tras trei focuri de arma spre agentii de paza, unul din ei fiind lovit in zona abdomenului, iar cel de-al doilea in umarului.

"Pacientii, de 29 si 27 de ani, au fost preluati rapid in Unitatea de Primire Urgenta si stabilizati in echipa mixta medic de urgenta - chirurg si au fost rezolvate leziunile de la nivel abdominal, frontal si de la nivelul cotului drept. Pacientii vor necesita si alte explorari suplimentare", a declarat medicul coordonator al UPU din cadrul Spitalului "Sf.Ioan", dr. Tudor Ciuhodaru.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 5.00, iar politia a fost anuntata chiar de cetateanul israelian care a sunat la 112 pentru a reclama ca este urmarit de catre niste persoane cu care a avut o altercatie in fata unui club.

In urma cercetarilor, politistii au identificat la locul incidentului trei tuburi de cartus. Conform politistilor, cetateanul israelian detine in mod legal pistolul cu bile de cauciuc.

Politistii ieseni au stabilit ca cetateanul israelian, alaturi de un tanar din Vaslui, a mers la clubul din Iasi pentru a cere explicatii agentilor de paza pentru faptul ca acestia nu ar fi permis accesul in local unei persoane pe care o cunoastea. Intre agentii de paza si cei doi tineri a izbucnit o altercatie, iar cetateanul israelian a facut uz de arma din dotare.

In acest dosar, politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de "ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice" si "uz de arma neletala".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.