Barbatii moderni definesc cascnicia o "Institutie necesara" si isi doresc o relatie cu o femeie care castiga bine, potrivit portretului masculin in 2009, realizat de askmen.com.

Astfel, 95% dintre participantii la sondaj si-ar dori o relatie cu o femeie care are un salariu mai mare, iar 69% au fantezii cu prietena partenerei sau a sotiei, scrie Gandul.

  • Sexul, la serviciu sau la domiciliu. 73% dintre barbati declara ca au mare grija sa nu fie acuzati de hartuire sexuala la locul de munca, 23 de procente spun ca nu au fost acuzati, dar recunosc ca ar fi putut fi, iar 3% pretind ca au fost acuzati pe nedrept. Trei sferturi dintre respondenti definesc casnicia drept "o institutie necesara", iar 83% sunt convinsi ca barbatii sunt defavorizati in procesele de divort. In ceea ce priveste viata sexuala, 46% sunt "oarecum multumiti", cei multumiti onsumeaza 13 procente, 19% sunt nemultumiti din pricina cantitatii, iar 5% - pe motive de calitate. 52% dintre raspunsuri definesc sexul ca pe ceva crucial intr-o relatie, in timp ce 45% spun ca, odata cu trecerea timpului, sexul isi pierde din importanta.

  • Si barbatii plang. 38% dintre subiecti recunosc ca si barbatii plang, insa insista asupra faptului ca o fac doar in cazul unor tragedii, in timp ce 31% spun ca barbatii varsa lacrimi, dar au grija sa nu o faca in public. 4 procente dintre barbati spun insa ca plansul si barbatii nu au nimic in comun.

Cititi mai multe in Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.