O singura picatura de sange poate determina intregul material genetic al unei persoane. Iar cum genele redau functiile corpului, tot acestea influenteaza personalitatea si determina temperamentul
Cunostinte aprofundate ar putea reda multe caracteristici ale unei persoane, precum predispozitia la anumite boli, temperamentul, si chiar compatibilitatea intre persoane, potrivit Healthy.

  • Personalitatea grupei O (I). Persoanele care detin aceasta grupa sanguina prezinta o stabilitate plasmatica mare si detin un echilibru interior, fiind prea putin dependente de altii. Firi independente, purtatorii grupei 0 nu au nevoie sa fie extrovertiti, adesea identificandu-se in radul celor introvertiti. Aceast lucru nu inseamna insa ca se abtin sa isi arate adevaratele sentimente, ci pur si simplu isi cladesc viata dupa principii propriii, avand in general tendinta de a fi solitari. Sunt firi calme, temperate, cumpatate, organizate si determinate, care adesea isi ating scopurile si au caracteristici de lideri. In general, armonizeaza cu cei din jur, nu le plac certurile, insa pot deveni foarte impulsivi daca li se calca pe demnitate. totodata, se adapteaza usor la stres, la schimbari si la nou.
  • Personalitatea grupei A (II). Posesorii grupei A sunt sensibili, talentati, pasionali, uneori impulsivi si zgomotosi sau orgoliosi si furiosi. Acestia isi doresc sa fie pe placul celor din jur, fiind astfel expusi anxietatii, in timp ce adesea evita sa isi exteriorizeze adevaratele ganduri si emotii. Sunt persoane grijulii, desi par calme, fiind predispuse spre introvertie si romantism. De asemenea, sunt persoane de incredere, insa pastreaza in ei tensiunile, fapt ce cauzeaza insmonii. Desi au calitatile unui lider, adesea refuza astfel de pozitii, pentru ca sunt prea stresante pentru ei si nu se adapteaza usor schimbarilor. Sunt insa persoane de incredere, perfectioniste, rabdatoare si meticuloase.

Cititi mai multe in Healthy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.