Ultimul vagon al trenului Personal 5501 Pascani Suceava Nord a sarit de pe sine, marti dimineata, la manevra de garare in statia Suceava Nord, a anuntat CFR Calatori.
Compania feroviara a precizat ca, in jurul orei 05.15, ultimul vagon al trenului Personal 5501 Pascani – Suceava Nord a sarit de pe sina la manevra de garare in statia Suceava Nord.

Cauzele care au dus la producerea acestui incident vor fi stabilite de catre o comisie de ancheta. CFR precizeaza ca nu exista persoane afectate. Calatorii aflati in tren au coborat in statia Suceava Nord, care era punctul terminus al cursei feroviare.

In prezent, echipe de interventie actioneaza pentru repunerea pe linie a vagonului in cel mai scurt timp.

Un incident similar s-a produs, in urma cu o zi, in judetul Covasna. Luni dimineata, in jurul orei 8.30, un vagon al trenului personal 4503, care circula de la Brasov la Izvorul Olt, a deraiat intre statiile de cale ferata Malnas Sat si Bixad Sat. In urma incidentului nu au fost inregistrate victime. Cei 28 de calatori care se aflau in trenul care a deraiat au fost preluati de alte doua trenuri si dusi la destinatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.