Centrul Infotrafic a informat ca un vagon al trenului personal 4503, care circula de la Brasov la Izvorul Olt, a deraiat din cauza frigului.

Vagonul trenului personal a fost repus pe sine, in jurul orei 13.00, tronsonul de cale ferata fiind redat circulatiei, transmite NewsIn.

Seful Politiei Transporturi Feroviare Covasna, Constantin Scurtu, a declarat ca trenul va fi dus la Brasov, la depou, pentru verificari. De asemenea, va fi formata o comisie care va stabili cu exactitate care au fost cauzele deraierii.

Potrivit lui Scurtu, este putin probabil ca de vina sa fi fost sinele, intrucat acestea sunt verificate periodic.

Vagonul a deraiat in jurul orei 08:30 intre statiile de cale ferata Malnas Sat si Bixad Sat. In principiu, cauzele incidentului au fost uzura sinei si gerul.

De asemenea, CFR anulase doua trenuri accelerat pe relatia Brasov-Siculeni si retur din cauza personalului deraiat , iar cei 28 de pasageri care erau in tren vor fi transportati cu alte mijloace ale Regionalei Brasov, conform directorului general al CFR Calatori, Liviu Pescarasu.

Cei 28 de calatori care se aflau in trenul care a deraiat au fost preluati de alte doua trenuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.