Cinci persoane au fost intrenate in spital, in aceasta dimineata, dupa ce microbuzele in care se aflau s-au izbit frontal, pe DN 1, in localitatea Lugasu de Jos din judetul Bihor, iar alte doua persoane ranite usor in urma accidentului au refuzat internarea.
Soferul unui microbuz inmatriculat in Italia, cu sapte pasageri la bord, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat pe contrasens, unde autovehiculul sau s-a izbit violent de un microbuz inmatriculat in Iasi, transmite NewIn.

"Microbuzul cu cei sapte calatori mergea spre Italia. Soferul a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un alt microbuz, inmatriculat in judetul Iasi. Politistii de la Serviciul Rutier au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului”, a declarat inspectorul principal Alina Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Bihor.

Cinci dintre pasagerii aflati in microbuzele implicate in accident au ajuns la spital. „O victima este in stare mai grava, avand o fractura deschisa la nivelul gambei. Alte sase persoane au suferit traumatisme minore, iar doua dintre acestea au refuzat internarea”, a declarat medicul Hadrian Borcea, coordonatorul SMURD Bihor. Victimele au ajuns la Spitalul Judetean din Oradea si la Spitalul Municipiul Alesd.

Traficul pe DN1, in zona respectiva, s-a desfasurat cu greutate, pe un singur fir, timp de jumatate de ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.