Gerul face victime. Un barbat a fost gasit mort, pe un trotuar din sectorul 5 al Capitalei. Si in celelate judete ale tarii s-au inregistrat victime.
Un barbat fara adapost, in varsta de 60 de ani, fost gasit decedat, pe trotuar in Sectorul 5 al Capitalei. Potrivit Realitatea.net, in Bucuresti, Primaria Capitalei a cerut spitalelor, serviciului de ambulanta si centrelor sociale sa fie pregatite pentru situatiile deosebite: oameni cu degeraturi sau oameni fara adapost care nu au gasit unde sa-si petreaca noaptea.

In total, in spitale si in adaposturile sociale, primaria Bucurestiului poate primi 270 de oameni. Numarul celor fara locuinte, insa, e mult mai mare.

Si in Mehedinti un om a murit dupa ce a intrat in soc hipotermic, in drum spre casa. Medicii l-au resuscitat pe barbat in drum spre spital. Au continuat masurile de salvare si la Urgente, dar dupa aproape doua ore barbatul a fost declarat mort, potrivit Antena3.ro.

Gerul a facut victime si in judetele Arges si Bacau. Doi oameni au murit din cauza hipotermiei severe. La Iasi, mercurul a din termometre a coborat pana la -18 grade Celsius.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.