Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat miercuri ca traficul rutier este restrictionat pe DN 22 Ramnicu Sarat Braila, DN 23B Maicanesti - Ciorasti si DN38 Agigea Negru Voda.

Update: DN 22, Ramnicu Sarat – Braila, a fost redeschis circulatiei. CNADNR a anuntat participantii la trafic ca incepand cu ora 16:30 a fost ridicata restrictia instituita pe DN 22, km 0+000 – km 30+000, Ramnicu Sarat – Braila.

Pentru evitarea inzapezirii autovehiculelor, traficul este in continuare restrictionat pe DN 23B, km 0+000 – km15+000, Maicanesti - Ciorasti si DN 38, km 0+000 – km 53+000, Agigea – Negru Voda.

Pe sectoarele restrictionate se actioneaza in permanenta in vederea deblocarii cat mai rapide. Potrivit CNADNR, in cursul zilei de miercuri s-a actionat cu un numar de 1.020 autoutilaje dotate cu echipamente specifice indepartarii zapezii raspandindu-se 5.703 tone de material antiderapant.


CNADNR recomanda participantilor la trafic sa respecte restrictiile de viteza specifice sezonului de iarna, sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente si sa aiba autoturismele echipate cu anvelope de iarna si, dupa caz, cu lanturi antiderapante.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.