Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA a comunicat, miercuri dimineata, ca in prezent circulatia pe calea ferata se desfasoara in conditii de iarna, iar trenurile aflate in trafic ajung la destinatie cu intarzieri de cateva zeci de minute.

"Mentionam ca intarzierile mai mari se inregistreaza la trenurile care circula pe raza regionalelor Brasov si Constanta unde trenurile circula pe un singur fir, celalalt fir fiind inchis pentru lucrari de reabilitare", se arata in comunicatul transmis ieri de CFR, citat de NewsIn.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR S.A. recomanda calatorilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre intarzierile produse in traficul feroviar la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarna din cadrul MTI, la urmatoarele numere de telefon: 021/9360 si 021/318.66.09.

11 trenuri anulate din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile

CFR Calatori a anuntat ca anuleaza miercuri si joi 11 trenuri din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, iar circulatia feroviara se desfasoara in continuare in conditii de iarna. Astfel, miercuri 20 ianuarie, trenurile Accelerat 1981 si 1982 sunt anulate pe relatia Bucuresti Nord – Medgidia – Tulcea si retur; trenul Rapid 689 este anulat pe relatia Bucuresti Nord - Constanta. De asemenea, trenul Personal 8151 este anulat pe relatia Urziceni – Slobozia Veche, trenurile Personal 8381, 8384, 8387 si 8388 sunt anulate pe relatia Constanta – Mangalia si retur si trenurile Personal 7052 si 7051 sunt anulate pe relatia Faurei – Urziceni si retur. Potrivit CFR Calatori, joi, 21 ianuarie, trenul Accelerat 1982 este anulat pe relatia Tulcea – Medgidia – Bucuresti Nord.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.