Traficul aerian pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) se deruleaza normal, in conditii de iarna, insa situatia existenta impune degivrarea aeronavelor, ceea ce poate conduce la intarzieri de aproximativ 30 40 de minute la decolarea curselor aeriene.
"Utilajele aeroportuare asigura interventia continua, mentinand operationale pistele, caile de rulare si platformele. Conditiile meteorologice existente impun degivrarea aeronavelor, operatiune obligatorie pentru siguranta zborului, aceasta putand conduce la intarzieri de aproximativ 30 – 40 de minute la decolarea curselor aeriene", se arata intr-un comunicat MTI.

Activitatea pe Aeroportul Baneasa se desfasoara in conditii de iarna

Aeroportul International Bucuresti Baneasa a comunicat ca, la aceasta ora, activitatea se desfasoara in conditii de iarna, existand posibilitatea unor intarzieri sau anulari in programul curselor aeriene, din cauza situatiiilor de pe aeroporturile de destinatie sau activitatii de degivrare.

Utilajele aeroportuare asigura interventia continua, mentinand operationale pistele, caile de rulare si platformele.


Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu - Constanta nu au fost raportate probleme

Societatea Nationala "Aeroportul International Mihail Kogalniceanu - Constanta" S.A. a comunicat, in aceasta dimineata, ca la aceasta ora aeroportul este deschis operarii aeronavelor in conditii de iarna. Utilajele aeroportuare asigura interventia continua, mentinand operationale pistele, caile de rulare si platformele. Potrivit companiei, nu s-au inregistrat intarzieri la decolarea aeronavelor.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.