Mai multe curse au avut ieri intarzieri la plecarea de pe Aeroportul Otopeni, din care sase din cauza degivrarii, respectiv Lufthansa- Frankfurt, Air France-Paris, CSA- Praga si trei curse Tarom, a declarat, luni, pentru NewsIn directorul de comunicare al aeroportului Valentin Iordache.
"Sunt intarzieri la plecare intre 30 si 50 de minute. Intarzierile apar pentru ca nu se poate face degivrarea aeronavelor decat dupa ce usile sunt inchise, deci nu este vorba de intarzieri din cauza conditiilor meteo sau a pistei. Sase curse au inregistrat pana in prezent intarzieri" a declarat Valentin Iordache.

Potrivit acestuia, s-au inregistrat si restrictii de circulatie la cursa Tarom de Bruxelles si cursa Tarom de Istanbul, care inregistreaza intarzieri de o ora.

Iordache a precizat ca mai sunt cateva curse intarziate la sosire, dar nu a fost comunicat motivul intarzierii.

Meteorologii au emis o atentionare de ninsori si intensificari ale vantului de luni, ora 22:00 pana miercuri, ora 06:00, care ar urma sa afecteze judetele din sud-estul tarii, inclusiv municipiul Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.