O studenta de la Facultatea de Medicina Veterinara a Universitatii de Stiinte Agricole a fost descoperita, miercuri seara, spanzurata, in garsoniera sa din Cluj-Napoca.

Alexandra Petrica (24 de ani) isi legase o coarda in jurul gatului, pe care o fixase de caloriferul inalt din bucatarie.

Potrivit rudelor, tanara din Constanta suferise recent o deziluzie din dragoste, din care inca nu-si revenise complet. "Era o fire mai sensibila. Eram sigura ca a depasit perioada de suferinta dupa despartirea de prietenul ei, acum patru luni, altfel nu o lasam sa plece la Cluj. Dar dupa ce a vazut filmul «Avatar» i s-a adancit depresia si a facut ce a facut. Filmul i-a rascolit sentimentele", a spus mama fetei, Maria Petrica, inspector-sef adjunct pe Relatii de Munca de la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta. Femeia a mai precizat ca Alexandra a vazut filmul o data la Cluj-Napoca, inainte de Sarbatori, iar in vacanta le-a cerut parintilor sa mai mearga o data la cinema impreuna.

Psihologii spun ca doar o fire foarte sensibila ar putea fi atat de afectata de o pelicula incat sa se gandeasca la sinucidere. "Probabil trauma fetei era foarte puternica, iar filmul a adancit-o", transmite Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.