Portia de adrenalina de primavara este aproape de tine: la Istanbul te asteapta Marele Premiu de Formula 1!

Daca esti pasionat de cai putere, de competitie, de motoare si admiri pilotii experimentati rezerva-ti cu prietenii 3 zile in Istanbul si traieste-ti visul: Marele Premiu de Formula 1 intre 28 si 31 mai 2010. Insa grabeste-te pentru a gasi disponibilitati la hoteluri si nu uita ca acestea vor fi suprasolicitate in perioada marelui premiu.

Perfect Tour a pregatit un pachet special pentru acest eveniment: 454 euro de persoana pentru un pachet de 3 nopti cazare cu mic dejun, cu 3 bilete la Formula 1 Categoria Bronz. In tarif sunt incluse si transferurile de la aeroport la hotel si transferurile de la Circuitul de Formula 1 la hotel.

Evenimentul aduna la un loc in jur de 145.000 oameni in tribune, mass media din intreaga lume, cei mai buni ingineri de masini, cei mai curajosi si experimentati piloti, cei mai mari producatori de masini, iar toti au in comun spiritul competitiei!

Circuitul se desfasoara pe Istanbul Park, din regiunea Akfirat (in partea asiatica) la aproximativ 55 km de centrul orasului. Pista are 5378 m lungime, latime medie de 15 m, 13 curbe: 6 dreapta, 7 stanga, iar cea mai ascutita curba are raza de 15 m. Cunoscatorii vor aprecia spectaculozitatea si unicitatea traseului: posibilitatea de a ajunge la 320 km pe ora (anul trecut Juan Pablo Montoya – McLaren a ajuns la 330 km pe ora), curbe periculoase, inaltimile diferite ale pistei. Tribuna are o capacitate de 145.000 locuri, din care 25.000 pe scaune si o parcare pentru 12.000 de masini.

Alege sa-ti faci de cap cu prietenii 3 zile la Istanbul si sa va bucurati de pasiunea comuna! Sau mergi cu iubita si trimite-o la shopping in Istanbul cat timp tu esti retinut de marea competitie.

Daca vei fi partas la evenimentele din mai 2010, te poti lauda cu faptul ca ai ajuns la al treilea Mare Premiu organizat in Europa dupa Barcelona si Monte Carlo!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.