Incatusat, Dumitru Sechelariu a vizitat ieri sediul PNA, unde timp de 5 ore a fost audiat de procurorii anticoruptie, care vor finaliza saptamana viitoare urmarirea penala (pentru luare de mita, santaj si spa-lare de bani). La iesirea din PNA, baronul de Bacau a declarat, reiterand vechiul sablon, ca nu exista probe pentru faptele de coruptie care ii sunt imputate. Procurorii au decis ca timp de trei zile (13, 14 si 15 iulie a.c.) Sechelariu sa fie adus de IGP la PNA pentru completarea audierilor.

Astfel ca si de ziua sa de nastere baronul incatusat va fi prezent in sediul PNA. Tot ieri, anchetatorii au oferit posibilitatea aparatorilor inculpatului sa consulte expertiza PNA care ar atesta afacerile funciare realizate de baron in tranzactionarea ilicita a unor valoroase terenuri din intravilanul municipiului Bacau. Aparatorii fostului primar au afirmat ca PNA a fost sesizat asupra cazului Sechelariu de un anumit serviciu secret pe care insa nu au reusit sa-l identifice. Avocatii au mai adaugat ca abia in instanta vor avea posibilitatea sa consulte intreg dosarul si sa afle despre ce institutie este vorba. Inculpatului i s-a invederat ieri ca pentru acuzatia de spalare de bani dosarul penal a suferit o disjungere.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.