UPDATE: Cei șase copii de la Școala cu clasele I - IV din Tartașești care au fost duși de urgența la spital, marți dimineața, dupa ce au acuzat dureri de cap, probabil in urma unei intoxicatii cu monoxid de carbon, sunt in afara oricarui pericol.

Surse din cadrul Spitalului Titu au declarat ca micutii raman internati, dar sunt in afara oricarui pericol.

Copiii au acuzat dureri de cap, marti dimineata, in timp ce se aflau la scoala, incalzirea in clasa realizandu-se cu o soba de teracota alimentata cu gaz. Micutii au fost dusi de urgenta, cu ambulantele, la Spitalul Orasenesc Titu pentru investigatii si tratament. Este posibil ca acestia sa se fi intoxicat cu monoxid de carbon, transmite NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dambovita, Ioana Preda, a declarat ca o echipa complexa, formata din reprezentanti ai IPJ, ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ai unitatii care deserveste scoala in ceea ce priveste distributia de gaze se afla la scoala din Tartasesti pentru a vedea ce s-a intamplat.

Specialisti in gaze vor stabili daca au existat probleme la alimentarea cu gaze a scolii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.