Ginerele ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, a fost implicat intr-un accident rutier produs miercuri noaptea in municipiul Hunedoara si soldat doar cu pagube materiale, transmite NewsIn.

Potrivit unor surse, Ionut Rudeanu, sotul Agathei, fiica ministrului Vasile Blaga, conducea un Audi Q 7. La intrarea in municipiul Hunedoara, din cauza conditiilor nefavorabile de circulatie, soferul a pierdut controlul volanului, a derapat si a lovit un taxi. Masina s-a oprit apoi in alte doua autoturisme, parcate intr-o benzinarie din municipiul Hunedoara.

Ionut Rudeanu se indrepta spre casa, impreuna cu mama sa. In accident nu au fost inregistrate victime.

Potrivit politistilor, accidentul a fost inregistrat ca o simpla tamponare, in aceste cazuri lucrurile rezolvandu-se la biroul specializat pentru asemenea situatii.

"Soferul vinovat de producerea accidentului a fost sanctionat contraventional cu suma de 180 de lei, pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum", a declarat comisarul sef Marcel Zaharia, adjunct al sefului IPJ Hunedoara, fara a da date despre identitatea soferului vinovat de producerea accidentului.

Contactat de corespondentul NewsIn, Ionut Rudeanu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat incidentul, el sarbatorindu-si onomastica acasa, la Hunedoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.