Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) anunta ca i-a cerut ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, o intalnire in care sa discute despre problemele invatamantului superior.

La intalnirea cu ministrul de resort, studentii doresc sa fie dezbatute subiecte printre care perspectivele privind adoptarea Legii Educatiei, Agentia de Credite pentru Studenti, situatia programelor de studiu autorizate anul trecut, situatia studentilor doctoranzi din Romania, activitatea structurilor fostului minister al Tineretului si Sportului, precum si situatia bugetului pe 2010, propus de guvern.

“Speram ca domnul ministru Funeriu sa isi faca timp pentru noi, studentii, in urmatoarele doua saptamani. Dorim o colaborare cat mai buna in ceea ce priveste organizarea agentiei de credite, in ceea ce priveste proiectul de lege al educatiei. Ne dorim ca situatia programelor de masterat acreditate in mod abuziv de minister sa isi gaseasca o rezolvare rapida si eficienta, iar doctoranzii sa isi primeasca veniturile restante. Ca reprezentanti ai tinerilor romani, dorim si implicarea ANOSR in decizii ce privesc acest segment al populatiei ”, spune presedintele ANOSR, Cezar Mihai Haj.

Prima intalnire a noului ministru al Educatiei cu partenerii din domeniu a fost cea cu reprezentantii sindicatelor, care a avut loc pe 5 ianuarie si va fi urmata de o alta, programata pe 12 ianuarie, noteaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.