Actorul Ion Lucian, in varsta de 85 de ani, a fost internat miercuri seara la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala, dupa ce i s-a facut rau pe scena Teatrului de Opereta "Ion Dacian", anunta reprezentantii spitalului.
Artistul a fost adus in Departamentul Unitatii de Primiri Urgente-SMURD al spitalului si a fost supus investigatiilor si tratamentului de urgenta.

"Pacientul ramane internat pentru efectuarea unor investigatii suplimentare, stabilirea diagnosticului final si atitudinii terapeutice. Precizam faptul ca maestrul Ion Lucian doreste sa nu fie precizate alte detalii privind starea de sanatate", au declarat reprezentantii Spitalului "Floreasca", potrivit NewsIn.

In noiembrie 2008, Ion Lucian a fost internat la Spitalul Universitar "Elias", pentru efectuarea unor investigatii de control, din cauza unor suferinte gastrice.

Actorul s-a nascut in 1924 la Bucuresti si este cunoscut ca actor de comedie. Director al teatrului pentru copii Excelsior si societar de onoare al Teatrului National I.L. Caragiale din Bucuresti, este cunoscut pentru roluri din filme ca "Titanic vals" si "D-ale carnavalului". Printre realizarile sale se numara punerea in scena a unor piese de Eugen Ionescu si a unui spectacol propriu pentru copii, "Cocoselul neascultator".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.