Un numar de 28 de trenuri au ajuns marti in Gara de Nord cu intarzieri de circa 30 de minute, dupa ce persoane necunoscute au taiat luni seara cablurile de semnalizare de la instalatiile de alimentare cu energie.

CFR SA a comunicat marti ca trenurile care au ca punct final de calatorie Gara de Nord vor inregistra intarzieri de circa 30 de minute la sosire, din cauza faptului ca, pe relatia Peris - Buftea, persoane necunoscute au taiat cablurile de semnalizare si de la instalatiile de alimentare cu energie.

Astfel, in intervalul orar 7.00-12.00, 28 de trenuri au ajuns in Gara de Nord cu o intarziere de maximum 30 de minute.

Incepand cu ora 12.05, circulatia trenurilor intre statiile Peris si Buftea a fost reluata in conditii normale de trafic, a anuntat Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA.

In urma acestui deranjament, in functionarea instalatiilor feroviare circulatia trenurilor s-a desfasurat la cale libera, traficul feroviar fiind dirijat alternativ prin intermediul impiegatilor de miscare din statiile Peris si Buftea.

Reprezentantii Companiei Nationale de Cai Ferate au precizat ca incidentul s-a produs luni seara, in jurul orei 18.40, relateaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.