Doi barbati au jefuit astazi sediul unei sucursale BRD din Timisoara, dupa ce l-au agresat pe paznicul filialei, transmite NewsIn.
Din primele informatii paznicul a fost usor ranit, iar in acest moment un echipaj al ambulantei ii acorda primele ingrijiri.
Martorii spun ca au fost doi barbati care au intrat in banca si l-au imbrancit pe paznic.

Potrivit primelor informatii, la 112 a fost facut un apel in jurul orei 16.45 de administratorul firmei de paza, iar martorii au spus ca ar fi vorba de doi barbati care au intrat, inarmati, in sediul filialei BRD din Timisoara, din spatele Pietei Verzi, din Calea Aradului. Martorii au povestit anchetatorilor cum paznicul a fost ranit prin lovire la picioare si la cap de doi barbati care ar fi venit cu o furgoneta. La locul jafului au sosit un echipaj SMURD, o ambulanta, jandarmeria si politisti. Din primele informatii se pare ca barbatii au reusit sa fuga cu o suma de bani, insa nu se stie despre cat este vorba.

Politistii nu pot confirma, la ora transmiterii acestei stiri, faptul ca atacatorii ar fi fost inarmati. Echipele de anchetatori ridica probe de la locul jafului. Medicii de pe ambulanta declarat presei ca paznicul nu este ranit grav si este in afara oricarui pericol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.