Romanii care introduc in tara autovehicule cu Euro 4 si cu capacitate cilindrica sub 2.000 cmc pana la 31 decembrie au la dispozitie 45 de zile pentru a le inmatricula fara taxa de poluare auto, a declarat premierul Emil Boc, ca a anuntat aprobarea unei OUG in acest sens.

Premierul a declarat ca ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a negociat cu Comisia Europeana acest termen. Pentru celelalte autovehicule, proprietarii trebuie sa plateasca taxa auto dupa prevederile legale in vigoare, a precizat Boc.

Dupa sedinta de guvern, Borbely a mentionat, la randul sau, ca Romania nu mai poate prelungi in 2010 masura adoptata in acest an, prin care masinile sub 2.000 cm cubi cu Euro 4 puteau fi inmatriculate fara ca proprietarii sa achite taxa de poluare auto.

Saptamana trecuta, Borbely declara, potrivit NewsIn, ca doreste stabilirea unei perioade de 60 zile in care persoanele care au adus masini cu Euro 4 si cu capacitate cilindrica sub 2.000 cmc in tara pana la 31 decembrie sa le poata inmatricula fara plata taxei de poluare auto.

Mai multe detalii despre inmatricularea masinilor Euro 4 fara taxa cititi in Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.