Pentru ca de Craciun majoritatea timpului este petrecut la cumparaturi in cautarea cadourilor si a ingredientelor necesare mesei festive, va propunem cateva metode rapide pentru infrumusetare

  • Ingrijirea tenului

In zilele care au mai ramas urmati planul: curatare, tonifiere, hidratare. In fiecare dimineata si seara spalati-va bine tenul cu apa si gel special pentru ten, care nu usuca pielea (asa cum fac sapunurile), frecand usor cu un buretel special pentru curatarea tenului. Incercati sa nu mizati doar pe folosirea demachiantului, pentru ca in timp incarca tenul. Folositi apoi o lotiune tonica pe baza de minerale si hidratati pielea cu o crema hidratanta pe baza de apa.
Aplicati o data la doua zile, cu un disc curat, suc proaspat de portocale pe ten: va exfolia fin pielea si o va hrani.

  • Manichiura si pedichiura

Mainile sunt de multe ori reprezentante ale gradului de ingrjire, astfel ca nu se accepta o manichiura neglijenta. Alege cu grija forma unghiilor care se potriveste degetelor tale, in timp ce culoarea ojei trebuie sa fie in acord cu cea a pielii. Masati de trei ori pe zi mainile cu crema hidratanta, insistand si in jurul unghiilor.

  • Ingrijirea parului

Un prim pas in ingrijirea parului ar fi acela de a incepe sa iei vitamine din complexul B, acestea intaresc parul si unghiile, pe langa alte beneficii pe care le aduc corpului. Protejati-va parul de temperaturile scazute folosind masti de ingrijire, in special cele hidratante. Va recomandam masca hidratanta cu ulei de masline care se obtine astfel: o lingura de ulei de masline, un galbenus de ou, o lingura de miere, o lingura de ulei de ricin, 10 picaturi de vitamina A uleioasa si o fiola de vitamina E. Toate acestea se amesteca si se aplica pe parul uscat, lasand sa actioneze jumatate de ora, dupa care se spala parul. Aceasta masca este indicata o data pe saptamana.

Citeste mai multe in Healthy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.