Reprezentantii Primariei Sectorului 1 il acuza pe edilul Sorin Oprescu ca le-a "furat" Craciunul, prin desfiintarea casutele de lemn de pe trotuarul Bulevardului Aviatorilor, unde trebuia sa aiba loc "Capitala Bucuriei".

Edilii sectorului precizeaza ca dispun de toate avizele necesare pentru amenajarea casutelor de lemn in zona Kiseleff, desi Primaria Generala sustine ca acestea au fost amplasate pe trotuarul din fata bulevardului Aviatorilor.

Inainte de demarea proiectului, Primaria Sectorului 1 a solicitat Primariei Municipiului Bucuresti toate avizele necesare si a instiintat municipalitatea in legatura cu proiectul "Capitala Bucuriei” inca din timpul verii, cand a avut loc "Targul de Antichitati", se explica in comunicatul primariei, relateaza NewsIn.

Acum, desi "Primaria Sectorului 1 a obtinut toate avizele necesare desfasurarii in conditii legale a evenimentului ”Capitala Bucuriei”, cu o zi inainte de Ajunul Craciunului, Primarul General Sorin Oprescu a dispus insa neintemeiat desfiintarea casutelor amplasate legal in zona Kiseleff.

In final, "Primaria Sectorului 1 isi cere scuze locuitorilor Capitalei pentru atitudinea distructiva a Primarului General Sorin Oprescu".

Primaria Generala a dispus, miercuri, desfiintarea celor 118 constructii cu caracter provizoriu de pe troturaul bulevardului Aviatorilor, fiind vorba despre 71 de casute de lemn si 47 de pavilioane din poliplan, pe motiv ca acestea au fost amplasate in alt loc decat cel prevazut, si anume in Parcul Kiseleff.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.