In atmosfera de sarbatoare, compania de teatru DellArte prezinta sambata si duminica, 19 si 20 decembrie spectacolul Poveste din Nord la Clubul Taranului, orele 11:00.
Potrivit LumeBuna, spiridusii, renii, Mos Craciun si Doamna Craciun poposesc pentru doua zile la Clubul Taranului, transformand spatiul Clubului in atelierul de la Polul Nord. In asteptarea lui Mos Craciun, care a plecat in jurul lumii pentru a oferi daruri copiilor, Doamna Craciun pregateste o prajitura.

Magia este prezenta mereu in atelierul Mosului, iar din aluatul framantat de mainile ei se naste si prinde viata Omuletul de turta dulce. Aromele de scortisoara si alte mirodenii puse in aluat de Doamna Craciun trezesc simturile tuturor celor prezenti. Cum la Polul Nord totul este posibil, curand spiridusii, renii si pinguinii pornesc o aventura amuzanta ghidati de mainile abile ale papusarilor.

Puteti trage cu ochiul in atelierul Mosului aici. Pentru informatii si rezervari sunati la Departamentul “Spiridusi si Telecomunicatii “. Spiridus de Serviciu : Clopotica 0727784870


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.