Si o vacanta la ski inseamna mai mult decat adrenalina pe partii! O veritabila vacanta la ski inseamna: sporturi de iarna diversificate, aer curat, centimetrii de zapada, partii excelente, servicii hoteliere impecabile, atmosfera de sarbatoare, SPA, wellness si masaj in cadrul pensiunilor sau hotelurilor, spectacole in aer liber cu bautura, dulciuri si focuri de artificii, momente petrecute in fata semineului, cu o cana de vin fiert, alaturi de ei pe care ii iubesti.

Si romanii au prind gustul vacantei la ski! Au inteles ce inseamna sa-ti petreci o vacanta intr-un mod sanatos, cu tarife mici (deoarece contrar asteptarilor, o noapte intr-o pensiune din Austria costa de la 29 de euro cu demipensiune).

Cele mai bune partii de ski din Europa

Austria este in continuare preferata de peste 40% din romani ca destinatie pentru ski, urmata de Elvetia si apoi de Franta. Insa Italia, Slovacia si Bulgaria au de asemenea partii excelente pentru sezonul de iarna.

Austria te asteapta cu oferte tentante: partii de schi de cinci stele, partii pentru snowboard, partii pentru sanius, poteci pentru cross-ski, trasee de explorat, piste de cross country, patinoare naturale, privelisti ametitoare printre munti, lacuri, zapada garantata, restaurante pitoresti cu servicii impecabile, baruri, cluburi ce organizeaza petreceri après schi, centre de relaxare.

Amplasarea in inima Alpilor ii confera Elvetiei avantaje turistice deosebite, sporturile de iarna putand fi practicate aici pe toata perioada anului. Sute de kilometri de partii, echipamente intretinute impecabil, mijloace de transport ultra-moderne, cursuri organizate, zone speciale pentru copii.

Daca esti iubitor de schi, trebuie sa mergi in iarna aceasta in Franta! Aici te asteapta mai mult de 480 km de partii, partii nocturne, peste 150 teleschiuri, snowparcuri, minunate trasee montane, patinoare, centre sportive, gondole, schilifturi, muzee, restaurante si cluburi. Recomandarile nostre sunt statiunile: Les Arcs, Val d'Isere, Les Menuires.

Vacantele la ski sunt pentru toata lumea!

Un sejur pe partiile de ski se adreseaza atat tinerilor dornici de senzatii tari, pasionati de sporturile de iarna cat si familiilor cu copii. In statiunile de ski vei gasi toate facilitatile si pentru cei care nu stiu sa schieze. De exemplu, numai in Austria te asteapta peste 400 de scoli de ski (pentru copii si adulti: incepatori, avansati, pentru ski acrobatic) raspandite in toate statiunile montane.

Vacantele la ski sunt vacante ieftine!

Perfect Tour
are pregatite in acest an oferte accesibile pentru iubitorii sporturilor de iarna. Astfel, in Austria, tarifele sunt de la 29 euro/persoana/cazare noapte cu demipensiune/hotel 3*. In Elvetia platiti tot in jur de 29 euro de persoana/ cazare noapte/ hotel 4*. In Italia, tarifele sunt de la 46 euro persoana/ cazare noapte/demipensiune/ hotel 3*. In Franta, gasiti cazare de la 79 euro persoana/noapte/demipensiune/hotel 3*. Bansko din Bulgaria va asteapta cu tarife de la 34 euro de persoana/cazare noapte/hotel 3*.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.