Meteorologii au emis o noua atentionare de ninsori, polei si intensificari ale vantului pana astazi la ora 12:00, care vor afecta 29 de judete, inclusiv municipiul Bucuresti, a anuntat ieri ANM.

Astfel, va continua sa ninga si se va depune un strat nou de zapada in cea mai mare parte a tarii. Judetele afectate de codul galben sunt: Maramures, Suceava, Botosani, Bistrita-Nasaud, Neamt, Harghita, Bacau, Iasi, Vaslui, Brasov, Covasna, Vrancea, Galati, Sibiu, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea.

In estul si sud-estul Romaniei, precum si la munte, cantitatile de precipitatii vor depasi local 15-20 l/mp, iar vantul va prezenta intensificari sustinute, viscolind si troienind zapada.

Potrivit ANM, in Dobrogea si in sudul si estul Munteniei se va produce polei, iar in judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila intensitatea vantului va fi mai mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.