Binecunoscutul actor de teatru si film, Ion Sapdaru, semneaza primul sau spectacol, in calitate de regizor, la Teatrul National din Bucuresti.

Pe scena Salii Mari, Ion Sapdaru insufleteste un personaj foarte cunoscut imaginarului popular-Ivan Turbinca-personajul care ne arata ca in infruntarea dintre om si Moarte, Moartea este cea care pierde.

Este un spectacol vesel si plin de intelesuri, povestea plina de talc a lui Ion Creanga ni se infatiseaza prin replici vii si masti pline de culoare, amintind de teatrul popular, in care muzica si dansul se impletesc alert. Intr-un ritm dracesc, “Ivan Turbinca”, spectacolul montat la National degaja o inepuizabila energie si voie buna.

Dupa premiera din 27 noiembrie 2009, actorii urca din nou pe scena pe 19 si 22 decembrie, in ajun de Sarbatori, ca sa ne faca viata mai frumoasa. Printre actorii care vor juca in cadrul piesei se numara: Daniel Badale, Eduard Adam, Afrodita Androne, Irina Cojar, Cristian Cretu, Victoria Dicu, Razvan Hincu, Rodica Ionescu, Florin Lazarescu, Dan Lupu, Brandusa Mircea, Axel Moustache, Orodel Olaru, Florentina Tilea, Oana Vanatoru.

Pretul biletelor este de 30 RON, 25 RON, 16 RON, 6 RON.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.