Un tanar de 26 de ani din Bucuresti a incercat sa se sinucida intrand cu masina intr-un autotren pe drumul national 6, dupa ce in prealabil isi anuntase sotia ca intentioneaza sa faca acest lucru.

Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Giurgiu, tanarul i-a spus sotiei sale ca nu poate obtine un credit de care avea nevoie pentru a achita niste datorii mai vechi.

„In noaptea de 7 spre 8 decembrie, P. Costel, de 26 ani, din municipiul Bucuresti, dupa ce a avut unele discutii cauzate de lipsa banilor si neaprobarii unui credit la banca, a anuntat-o telefonic pe sotia sa P. Geanina ca el pleaca de acasa cu autoturismul proprietate personala, cu scopul de a se sinucide”, se arata in comunicatul IJP.

Potrivit documentului, dupa ce a vorbit cu sotia sa, luni noaptea, in jurul orei 02.40, barbatul a intrat frontal intr-un autotren cu semiremorca cisterna. „In timp ce conducea autoturismul pe DN6, in afara localitatii Ghimpati, pe o portiune de drum in rampa, la apropierea de autotrenul Renault cu semiremorca cisterna condus regulamentar din sens opus de M. Grigore de 49 ani, din municipiul Bucuresti, soferul a virat brusc spre stanga, intrand in coliziune frontala cu autotractorul ansamblului”, potrivit comunicatului.

Conform aceluiasi document, in urma impactului a rezultat avarierea ambelor autovehicule si ranirea conducatorului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Universitar Bucuresti, unde a ramas internat.

Ambilor conducatori auto li s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.