Premiul consta in doua bilete de avion dus-intos pe ruta Bucuresti - Londra, la clasa Euro Traveller.

Compania aeriana British Airways serbeaza 15 ani de activitate in Romania, ocazie cu care lanseaza, impreuna cu site-ul Paravion.ro, un concurs aniversar.

Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea "Ce va inspira British Airways?", in maxim 200 de cuvinte, si sa trimiteti raspunsul, insotit de numele dumneavoastra si detaliile de contact, la adresa britishairway@paravion.ro, pana la data de 10 decembrie 2009, ora 17:00. Cele mai interesante povestiri vor fi publicate pe blogul Paravion.ro. Castigatorul va fi anuntat pe data de 18 decembrie 2009. Regulamentul concursului poate fi consultat pe site-ul paravion.ro

British Airways este cea mai mare companie aeriana din Marea Britanie si a treia ca marime in Europa. Piata autohtona este una dintre cele mai importante pentru companie, pe locul 6 la nivel european din punct de vedere al veniturilor. Compania britanica a introdus pentru prima oara in Romania bilete de avion electronice, a lansat un website in limba romana, a oferit servicii de rezervare online a biletelor, check-in prin telefon si printre primele care au asigurat serviciul de check-in online.

Paravion.ro
este cel mai mare site de rezervari online de bilete de avion din Romania. A fost infiintat in anul 2005 si detine in prezent peste 70% din piata de profil. Paravion.ro opereaza pentru British Airways de patru de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.