Pe langa faptul ca pretul este aproximativ acelasi cu gatitul in propria bucatarie, se pare ca aceasta varianta este profitabila mai ales din prisma timpului scutit.
De exemplu, directorii firmelor de catering din Oradea spun ca in ultimii patru ani oamenii prefera sa apeleze la profesionisti, fie ca este vorba de mese festive sau evenimente in familie, potrivit Adevarul.
Astfel, anul acesta, firmele se asteapta la comenzi semnificative, observand faptul ca, desi este criza, numarul clientilor care prefera sa comande platouri pentru petrecerile de Craciun si Revelion a crescut.
Daca totusi alegeti sa gatiti pentru cei dragi, Delly va propune cateva retete delicioase.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
1 Mai cu mici și bere: la ce spune ANPC să fim atenți
Sursa: wall-street.ro