Pe langa faptul ca pretul este aproximativ acelasi cu gatitul in propria bucatarie, se pare ca aceasta varianta este profitabila mai ales din prisma timpului scutit.
De exemplu, directorii firmelor de catering din Oradea spun ca in ultimii patru ani oamenii prefera sa apeleze la profesionisti, fie ca este vorba de mese festive sau evenimente in familie, potrivit Adevarul.
Astfel, anul acesta, firmele se asteapta la comenzi semnificative, observand faptul ca, desi este criza, numarul clientilor care prefera sa comande platouri pentru petrecerile de Craciun si Revelion a crescut.
Daca totusi alegeti sa gatiti pentru cei dragi, Delly va propune cateva retete delicioase.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
INTERVIU EXCLUSIV: Cravata Galbenă, filmul prin care Serge Celebidachi aduce...
Sursa: kudika.ro