Doi damboviteni s-au ales cu dosar penal, dupa ce au oferit, sambata, pungi cu alimente in scopuri electorale, in ambele cazuri pungile fiind cu inscrisuri ale PDL.

Potrivit Centrului de Comunicare Dambovita, sambata dimineata, au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112 ca, la Tartasesti, se distribuie pungi cu inscriptia unui partid politic, continand diverse alimente si un articol de imbracaminte, in scopul determinarii alegatorului sa voteze sau nu un anumit candidat. Punga continea ulei, zahar, fidea, doua pulpe de pui congelat si un fes, transmite corespondentul NewsIn.

"La fata locului, s-a deplasat de urgenta o echipa de politisti care, in urma cercetarilor si a investigatiilor desfasurate, a intocmit dosar penal pe numele unui cetatean in varsta de 54 de ani, din localitate, sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 26 ind. 4 din Legea 370/2004", a declarat Ioana Preda, purtator de cuvant al Centrului de Comunicare Dambovita.

Doua ore mai tarziu, oamenii legii au fost anuntati ca, la Baldana, se distribuie pungi cu alimente dintr-un autoturism. Acestia au descoperit intr-o masina 10 pungi cu acelasi continut, respectiv ulei, zahar, fidea, doua pulpe pui congelate, doua ciocolate mici, un pix, un fes, un ziar si o punga de pufarine.

Soferul, un tanar in varsta de 35 de ani, s-a ales cu dosar penal si risca de la 6 luni la 5 ani de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.