Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) a deschis sambata patinoarul artificial din parcul Cismigiu, urmand ca miercuri, 9 decembrie, sa fie deschis si cel din parcul Unirii, iar pe 18 decembrie cel din parcul Herastrau.

Programul pationarelor din Cismigiu si Unirii este in timpul saptamanii intre orele 10.00-21.00, iar sambata si duminica de la 10.00 la 24.00, conform unui comunicat de presa.

Taxa de intrare pe patinoare va fi de 10 lei in cursul saptamanii si de 15 lei in weekend. Pe perioada vacantei, de luni pana vineri, intre orele 10.00-12.00, accesul pe gheata va fi gratuit. Orarul patinoarului din Herastrau nu a fost anuntat.

Tot in Parcul Herastrau vor fi adusi doi reni si o trasura, iar in zona Pietei Charles de Gaulle vor fi montate noi locuri de joaca. In Parcul Izvor, vizitatorii se vor putea bucura de un brad de Craciun, aleile parcului fiind luminate si infrumusetate cu decoratiuni de sarbatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.