Copiii din Capitala sunt asteptati, de vineri, la Targul Mosului, pentru a intra in lumea feerica a sarbatorilor de iarna, cu jocuri, carusele si nelipsitele dulciuri

Mai mult, ajutoarele lui Mos Craciun ii asteapta pe cei mici in atelierul de "fabricat", special amenajat pentru ei.

Sub titlul "Undeva, cineva zambeste", evenimentul este conceput special pentru copii, pentru a-i invata secretul Craciunului: cum sa faci daruri celor dragi. Astfel, de vineri, copiii sunt invitati sa aduca si ei o jucarie in dar pentru cei aflati in centre sociale, precum si pentru cei de conditie modesta.

In schimbul darurilor, cei mici vor fi rasplatiti cu atmosfera sarbatorilor, Parcul Unirii fiind amenajat ca-n povesti: lumini stralucitoare, brazi impodobiti, personaje din basme, carusel, dar si turta-dulce sau racoritoare. Mos Nicolae si Mos Craciun ii si provoaca pe cei mici, in atelierul de jucarii, sa invete cum se creeaza jucariile. Pe aleile parcului, parintii pot cumpara cadouri de Craciun.

Targul Mosului ramane deschis pana pe 23 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.