Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, va aprinde luminile de sarbatori in Bucuresti la ora 18:00, evenimentul desfasurandu-se in fata sediului Primariei Capitalei

Cu aceasta ocazie, Regimentul 30 Garda "Mihai Viteazul” va sustine un moment artistic, urmat de un foc de artificii.

Tot sambata, la ora 18.15, in parcul Cismigiu va fi deschis Targul de Craciun, organizat pe intreaga perioada a Sarbatorilor. Tot aici, vizitatorii se vor putea bucura de o serie de concerte. Sambata seara, in Parcul Cismigiu, vor putea fi ascultati printre altii, corul de gospel Raise (SUA), Nico si Elena Gheorghe.

Duminica, seria concertelor va incepe la ora 12:00 cu formatia de copii Allegretto si se va incheia la ora 22:00, dupa concertul celor de la Directia 5. Tot in parcul Cismigiu, copiii vor admira sania lui Mos Craciun, “Fabrica de Ingeri” si vor avea parte de multe alte surprize, potrivit NewsIn.

Manifestarile cu ocazia sarbatorilor vor incepe in parcul Herastrau, tot sambata. Aici, bucurestenii vor putea asculta colinde, muzica populara, dar si muzica specifica tuturor comunitatilor straine din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.