Sase avioane MIG 21 Lancer, din cele noua programate initial, si un avion de transport Hercules au survolat zona Arcului de Triumf cu ocazia paradei de 1 Decembrie.
In programul initial era prevazuta survolarea zonei Arcului de Triumf de 9 avioane MIG 21 Lancer in formatii de cate trei, insa din cauza cetii nu s-au mai ridicat de la sol decat sase avioane, care au survolat Arcul de Triumf in formatie de cate doua.

Presedintele Traian Basescu participa, la Arcul de Triumf, la parada militara dedicata Zilei Nationale.

La ceremonie mai participa, printre altii, fostii sefi de stat -Ion Iliescu si Emil Constantinescu, ministrii Apararii, Justitiei, Internelor, Economiei si al Culturii, sefii serviciilor secrete, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, dar si alti lideri politici: Gheorghe Flutur, C.V. Tudor, Marian Milut, Anca Boagiu, informeaza NewsIn.

Presedintele Train Basescu asista la parada militara langa Liviu Negoita, premier desemnat.

Peste 1.300 de militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza participa la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.