Unele targuri sunt deja cu traditie si foarte cunoscute, altele sunt noi; de unele am avut surpriza sa nu fi auzit pana acum, desi se afla deja la a doua sau a treia editie. Puteti urmari optiunile de mai jos pentru a va hotara ce anume vreti sa vizitati.

Lume Buna ne prezinta cele mai importante targuri de Sarbatori:

  • “Targul Ilovehandmade de Mos Nicolae” - 4-6.12 - Palatul Sutu
Potrivit ilovehandmade, targul va avea loc in perioada 4-5-6 decembrie 2009, orele 10-17, de Mos Nicolae, iar primii 10 invitati vor primi invitatii duble la patinoar. Intrarea este gratuita.
  • “Suveniruri” – Romexpo
Inainte de a cobori pe hornul caselor noastre, Mos Craciun isi descarca sacul cu surprize, in avanpremiera, la Romexpo. Timp de cateva zile, intre 3 si 6 decembrie, aici se va desfasura cea de-a 14-a editie a expozitiei internationale specializate de cadouri, denumita sugestiv SUVENIRURI, potrivit sitului oficial al evenimentului.
  • “Kidex “ - 3-6.12 – Romexpo
Pentru idei de cadouri pentru cei mici, cu ocazia Sarbatorilor, KIDEX isi deschide portile in apropiere de Mos Nicolae. Anul acesta, intre 3-6 decembrie 2009, toti copiii in frunte cu parintii si bunicii lor sunt asteptati ACASA LA MOS, potrivit Kidex.ro.
  • “Targul de Sfantul Nicolae” – MTR
Toti dar absolut toti sunt asteptati de vineri, 4 decembrie pana duminica, 6 decembrie, de la 10 dimineata la 6 dupa-amiaza, la marele Targ de Sfantul Nicolae de la Muzeul Taranului Roman. La targul de la oras mesterii aduc: sorcove, linguri, tuica, vin, turta dulce, cozonaci, miere, placinte, cofeturi, suc de mere, kurtos kalacs, masti, fluiere, ocarine, impletituri din panuse, oale, scaunase, ii, podoabe, opinci, cergi, scoarte, cosuri de nuiele, cauce, strachini, oale de sarmale, jucarii, icoane, pristolnice, blide, marame, ibrice, mobilier pictat, carafe, chimire, curele, genti, alambicuri, blidare, copaite, sararite, furci, pipernite, gavane, lingurare, cavale, paretare, laicere, stergare, lazi de zestre, catrinte, camasi, fote, cahle, clopotei, zurgalai, si cate si mai cate, potrivit b.24.fun

In plus, duminica, 6 decembrie, ora 11:30, la Clubul Taranului, "O poveste cu umbre", piesa de teatru pentru copii, sustinuta de trupa Tropaiele, indrumata de Beatrice Iordan din cadrul Atelierului de Creativitate al MTR ora 13:00, Good Homes face un Atelier de decoratiuni pentru brad din materiale reciclate, iar Good Food pregateste mere coapte si reni, vulpi si ursuleti de turta dulce.



Click aici
pentru restul targurilor de Sarbatori.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.