Cu totii stim ca nu putem intoarce timpul, dar de ce sa recurgem la chirurgie plastica, daca putem combate efectele imbatranirii fara interventii invazive. Stiinta a dat nastere unei adevarate arme impotriva acestei realitati ireversibile, punand la punct o tehnica revolutionara ce uneste vibratia cu antrenamentul pe baza acceleratiei.

Asa a luat fiinta Power Plate - singurul aparat capabil sa incorporeze patru domenii diferite: tonifiere, mobilitate, masaj si relaxare. Un antrenament pe Power Plate este in primul rand, o experienta placuta, relaxanta, intrucat vibratia produsa creste nivelul de energie si stimuleaza intregul corp, incepand cu musculatura fina si adanca din jurul coloanei vertebrale si terminand cu musculatura vizibila la nivelul pielii.

O problema serioasa a imbatranirii este, spre exemplu, osteoporoza. Studiile stiintifice au aratat ca antrenamentul Power Plate nu numai ca incetineste procesul de decalcifiere, dar efectiv mareste densitatea de minerale din oase. Daca luam in considerare ca 50% dintre femeile trecute de prima tinerete isi vor fractura unul sau mai multe oase datorita osteoporozei, este mai bine sa prevenim aceste accidente. Stim vorba: "mai bine previi decat sa tratezi".

Aparatul Power Plate intervine la nivelul tuturor acestor aspecte, contribuind la cresterea producerii de colagen si imbunatatirea structurii pielii, marirea densitatii de minerale a sistemului osos, catifelarea si fermitatea pielii, reducerea durerilor, desavarsirea recuperarii post operatorii, perfectionarea flexibilitatii si nu in ultimul rand, imbunatatirea articulatiilor.

Incepe sa ai grija de sanatatea ta, de corpul tau si cea mai buna metoda este sa faci sport. Incearca exercitiile propuse de Power Plate, exercitii folosite deja si de sportivii profesionisti!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.