Alte 137 de cazuri de gripa porcina au fost confirmate in Romania in ultimele 24 de ore, bilantul total ajungand astfel la 3112, a anuntat, duminica, Ministerul Sanatatii.

Cele mai multe cazuri noi se inregistreaza in Bucuresti (42) si in judetele Suceava (13), Hunedoara (10), Vrancea si Mures (cate noua).

Pana in prezent, in Romania au fost anuntate oficial trei decese ale unor pacienti infectati cu virusul A/H1N1, potrivit NewsIn.

Ministerul Sanatatii mai subliniaza ca, pe 26 noiembrie, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, dr. Margaret Chan, a decis continuare celor trei recomandari temporare: 1. tarile nu trebuie sa inchida granitele sau sa restrictioneze traficul international de calatori si comertul; 2. intensificarea supravegherii cazurilor compatibile de gripa neobisnuite si a pneumoniilor severe; 3. este prudent ca persoanele bolnave sa amane calatoriile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.