Repetitia generala in vederea pregatirii Paradei militare ce se va desfasura in Bucuresti, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, are loc, astazi, in Piata Arcul de Triumf.
Circulatia autovehiculelor in aceasta zi, cat si pe 1 Decembrie, in zona adiacenta Arcului de Triumf, se va face dupa cum urmeaza: intre orele 5.00 si 14.00 se vor inchide segmentul central si banda I ale soselei Kiseleff (intre Piata Presei si Arcul de Triumf), potrivit Agerpres.

Intre orele 9.00 si 14.00, traficul va fi inchis total pe soseaua Kiseleff si strazile adiacente (intre Piata Presei, Arcul de Triumf si Piata Victoriei), strada A. Constantinescu (intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti), bulevardul Maresal Averescu (intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti), bulevardul General Constantin Prezan (intre Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle). Intre aceste ore circulatia va fi restrictionata temporar pe bulevardul Poligrafiei, bulevardul Marasti si strada Arhitect Ion Mincu.

La Parada militara dedicata Zilei Nationale a Romaniei vor defila peste o mie de militari apartinand categoriilor de forte ale Armatei Romaniei, la care se adauga militari din Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza, constituiti in blocuri de parada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.