Ministerul Administratiei si Internelor va participa cu 150 de angajati si 30 de mijloace tehnice la parada militara desfasurata la Arcul de Triumf cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, potrivit unui comunicat remis, sambata, de MAI.
Astfel, de 1 Decembrie vor defila doua subunitati de jandarmi si pompieri si cate un detasament de tehnica apartinand Politiei, Jandarmeriei si Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) si o formatiune de cavalerie a Jandarmeriei. In fata blocului de defilare al Ministerului Administratiei si Internelor se va afla Garda port drapel urmata de un detasament de garda constituit din 51 de jandarmi si de un detasament al IGSU constituit din echipaje SMURD, salvatori la inaltime, interventie pirotehnica etc, se precizeaza in comunicatul remis sambata.

Cele trei detasamente de tehnica apartinand Politiei, Jandarmeriei si IGSU cuprind 5 echipaje moto de politie, 3 autospeciale de circulatie, 3 autospeciale folosite in misiuni de echipajele Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale (SIAS), 5 autospeciale de transport si 2 vehicule de mentinere a pacii utilizate de jandarmi, precum si 9 autovehicule folosite de pompierii militari in misiunile specifice (descarcerare, stingere incendii, interventie la inaltime si la accidente colective), se arata in comunicatul Ministerul Administratiei si Internelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.