IPJ Mehedinti a intocmit astazi actele premergatoare pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva, impotriva unei invatatoare de la scoala generala din localitatea Burila Mica, care a fost acuzata ca a agresat o eleva de sapte ani, informeaza NewsIn.
Invatatoarea este acuzata de tatal unei eleve de 7 ani ca ar fi agresat-o fizic pe fiica sa in timpul orelor de curs.

"In ziua de 25.11.2009 ora 09.30, politistii din cadrul Postului de politie Gogosu au fost sesizati de A. Anton, de 50 ani, din comuna cu privire la faptul ca fiica sa minora, in varsta de 7 ani, a fost agresata fizic de catre un cadru didactic. La fata locului s-a deplasat echipa operativa a politiei, care a stabilit ca in ziua de 23.11.2009, in intervalul orar 12:00 – 13:00, minora, eleva la o scoala generala din localitatea Burila Mica, in timpul orelor de curs, a fost agresata fizic de catre P. Mirela. In cauza s-au intocmit acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de purtare abuziva", ne-a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Mehedinti, inspectorul Nicolae Lohon.

Inspectorul general scolar Emil Mirica ne-a declarat ca nu a fost informat despre acest caz de catre conducerea scolii din Burila Mare (cea care coordoneaza si activitatea scolii din Burila Mica, n.r.) si ca asteapta ca politia sa finalizeze cercetarile in acest caz. "Abia dupa ce politia va finaliza cercetarile vom lua si noi masurile care se vor impune in acest caz", a spus Emil Mirica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.