"Campania de 16 Zile de Activism Impotriva Violentei asupra Femeilor" a debutat miercuri la Cluj, anuntand evenimente foarte importante dedicate problematicii violentei domestice, realitate cu care ne confruntam atat de des, dar care este prea putin cunoscuta.
Timp de 16 zile vor fi organizate o serie de activitati cu scop de informare, constientizare si sensibilizare in legatura cu problema violentei asupra femeilor. Astfel, campania "16 Zile de Activism Impotriva Violentei asupra Femeilor" doreste sa functioneze ca un mijloc si un mediu care sa ofere posibilitatea de a cunoaste si combate violenta asupra femeilor, fie ca este directa sau structurala si cultural, informeaza site-ul dedicat campaniei.

Toate activitatile campaniei vor fi insotite de „panglici albe” care incurajeaza publicul inspre manifestarea non-verbala a opozitiei fata de violenta asupra femeilor.

Evenimentele consacrate luptei impotriva violentei domestice, care se desfasoara la Cluj, sunt organizate de catre Institutul Roman pentru Actiune, Instruire si Cercetare in Domeniul Pacii, PATRIR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.