Membrii clanurilor Pisoi, Jan si Jupaneasa, care alimentau narcomanii din sectoarele 1 si 2 cu heroina, au fost retinuti ieri de ofiterii de la Crima Organizata, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane

Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, marti dimineata au fost perchezitionate locuintele a celor vizati, iar rezultatul a coincis cu exactitate activitatea celor 14 persoane.

In urma perchezitiilor si a activitatilor specifice efectuate, au fost descoperite si ridicate pentru cercetari aproximativ 10 grame de heroina, 13 comprimate de metadona, suma de 2.575 lei despre care se detin date ca provin din traficul de droguri, un telefon mobil si o cartela SIM, precum si diferite materiale folosite la ambalarea si consumul drogurilor.

Cele 14 persoane, precum si alte patru care sunt cercetate in stare de libertate, au fost supravegheate timp de cinci luni de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, relateaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.