Marii retaileri de produse alimentare, imbracaminte, incaltaminte si electonice promit pentru sarbatorile de iarna reduceri substantiale

"Avem reduceri exact la ceea ce se cere, la ciocolata, la vinuri, la decoratiuni de Craciun", a declarat pentru Gandul Andreea Mihai, director de marketing al companiei Carrefour. Si in hipermarketurile Cora se vor gasi reduceri de Craciun, iar pana la sfarsitul acestei luni, se gasesc articole de imbracaminte sau produse alimentare la preturi mai mici cu 10-20%.

Unii comercianti nu au asteptat Craciunul pentru a afisa reduceri de preturi. Spre exemplu, in luna in curs, in malluril din Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava si Iasi exista reduceri de pana la 50%, dar si promotii de genul "2+1 gratis" sau "cumperi de 300 de lei, platesti 150 de lei" sau reduceri in lei din pretul afisat al marimii pantofului la Il Passo.

In Capitala, reducerile de sarbatori sunt de 20 - 50%.

Cititi mai multe in Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.