Un barbat inarmat a jefuit, duminica noapte, o benzinarie din apropierea Timisoarei. Totul s-a petrecut in mai putin de un minut, potrivit angajatilor inarmati

Jaful s-a petrecut duminica la miezul noptii, intr-o benzinarie din Dumbravita, judetul Timis. Cel care a intrat in statia de carburanti purta cagula si avea manusi pe maini. I-a amenintat cu pistolul pe angajati, dupa care a luat o mie de lei, cat aveau in casa de marcat cei doi. Politistii incearca sa stabileasca cum s-a intamplat totul si sa-l gaseasca pe atacator, relateaza NewsIn.

In luna iulie a acestui an, intr-o benzinarie din Recas, un barbat care a incercat sa fure incasarile, a fost batut zdravan de catre vanzatoare, dar a reusit sa scape si sa fuga cu bicicleta. Baiatul a spus ca vrea sa cumpere ulei, i-a cerut vanzatoarei sa-l ajute, iar cand femeia s-a intors cu spatele, tanarul a vrut sa ia banii din casa de marcat. Dupa ce a fost batut, a reusit sa fuga, dar s-a predat la sediul politiei dupa cateva ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.